Header Logo

Prezentare cabinet

Irina Tutuianu are peste 16 ani de activitate neintrerupta in profesia de avocat avand o bogata experienta atat in sustinerea cauzelor in fata instantelor de judecata cat si in raporturile cu clientii.

Alaturi de avocatul titular al Cabinetului de Avocat Irina Tutuianu , in desfasurarea activitatii juridice participa si alti avocati colaboratori, in scopul de a ajuta la rapiditatea si competivitatea rezolvarii intereselor clientilor.

Cabinetul se distinge prin profesionalismul, eficienta si dedicatia cu care trateaza toate cauzele incredintate. Majoritatea clientilor nostri ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si asociatilor nostri datorita rezultatelor noastre precum si seriozitatii cu care tratam fiecare caz in parte.

Clientii Cabinetului se bucura mereu de un pachet complet de servicii juridice de calitate,  incluzand atat asistenta si reprezentare in instanta, cat si consultanta juridica.De asemenea, datorita politicii manageriale de top a Cabinetului, care permite limitarea costurilor in conditiile mentinerii standardului de calitate ireprosabila, clientii au parte de cel mai bun raport-calitate pret, existand posibilitatea achitarii onorariului si in rate.

Oferim in conditii foarte avantajoase si consultanta permanenta de tipul ''avocatul casei''

Indiferent de faza procesuala in care se afla cazul dvs: fond, apel, recurs sau revizuire, daca aveti nevoie de un avocat cu o foarte mare experienta in domeniu sa va reprezinte interesele in fata justitiei nu ezitati sa contactati acest cabinet.